onsdag 7 september 2011

Onsdag

I går eftermiddag tappade jag kontakten med omvärlden. Tänk så skört allt är med det tekniska undret. Men nu är jag ute på nätet igen. I går var jag med min granne till öronläkare i Sunne. Vädret var ganska bra när vi åkte härifrån men när vi kom till Knappåsen ösregnade det, väl i Torsby kom solen och den följde oss hela vägen söderut. När läkarbesöket var avklarat regnade det så fruktansvärt att vi fick vänta innan jag kunde hämta bilen och damen. Vi hade väl tänkt oss att gå i lite affären men det blev inte så. Vi började färden norrut, E ville att vi skulle stanna vid Tossebergsklättens rastplats och inta lite dricka och bullar.Vackert var det och gott också med mellanmål, solen sken Fryken hade vita gäss och det blåste rejält. Färden fortsatte mot Torsby och Toria där det blev mat på restaurangen och inköp i affären. Allt var bra förutom lite tätt mellan måltiderna.

Eftermiddagen tillbringade jag med en bok, men kom på att jag nog ville åka till garnaffären en sväng, så nu har jag ett nytt nystan strumpgarn och en brodering. Sen blev det att försöka sticka färdig den strumpa jag håller på med innan jag börjar på något nytt. Resten av kvällen tillbringade jag med TV och stickning. Mörk och dystert regn och blåst. Höstväder.

Det tråkiga vädret fortsätter ser det ut för. Lotta har varit här och städat rent i timmerstugan för nu har det vartit så dåligt väder och inget vatten har kommit i så det måste vara tätt. Tack ännu en gång Fredrik.

Det blev så fint ute i stugan när det blev städat och vi har lagt på gamla nytvättade mattor och Lotta gjorde eld i kaminen, vilken fungerade perfekt så nu har vi nog inga kajor i skorsten. Bra.

I eftermiddag har jag varit till Sjövik med ett fat som har varit här några veckor, där blev det eftermiddagskaffe och prat, men nu är jag hemma igen och skall sticka det sista på strumpan och så skall jag se på Gókväll och Bonde söker fru.

Just nu uppehåll kl 17.30 +14,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar