lördag 17 september 2011

Lördag

Det var is på bilrutan i morse, min termometer visade +-0 grader på altanen, blommorna verkar ha klarat sej i alla fall. Jag var till kyrkogården på förmiddagen och det såg bra ut där också.

I går kväll blev jag sysugen, hade tänkt mej att virka den andra skon men därav blev intet, jag måste ha slängt tygbiten som jag fick för mej att sy dukar av, men jag har andra tygbitar och jag sydde två grytlappar, den ena blev en provlapp. Sylusten fanns kvar i dag så jag har börjat klippa till saker som jag inte talar om ännu och så tänker jag sy gardiner till min systerdotter för tyget har jag fått av hennes mor. Det är så roligt att sitta och klura ut vad man kan göra av det ena tyger efter det andra. Jag var ju på loppis i somras och då köpte jag plysch som det kommer att bli kuddar av så småningom, fantasin kan vara livlig ibland.

I morgoneftermiddag skall jag på kalas, vi har en 85-åring i grannskapet och samma dag fyller Ngoan 7 år, tänk vad tiden går fort, han är ju skolpojke nu. Han skall ha sitt kalas nästa lördag så då blir det festligt.

Fintväder även idag kl 17.00 + 15,4 grader. Nu skall jag nog sätta mej och virka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar