fredag 30 september 2011

Fredag

I morse fick jag stiga upp ovanligt tidigt. Jag och mina kusiner med familj skulle ju till Sunne på begravning och den började kl 10.00. Det gick förvånandsvärt bra, jag hade duschat och tvättat håret i går kväll och lagt fram kläderna så det blev en snabbdusch och hoppa i kläderna. Kl tio över åtta skulle jag hämta kusin och sedan blev det samåkning med övrig släkt från Öjenäs. En ljus fin begravningsgudstjänst var det och ganska mycket släkt och vänner.

Efter begravningen var vi bjudna till kusin Ann-Britt på kaffe, smörgåstårta och mycket annat gott kaffebröd. Märkligt att vi inte träffas så ofta annars utan det blir mest när det har hänt något sorgligt, men nu skall vi försöka ta nya tag och träffas lite oftare.

Hemma igen var det ganska så skönt att plocka av sej de mörka kläderna och framför allt knästrumpor i nylon, mina fötter var så otroligt varma. Härligt att ta på sej myskläder och jag och Lotta har suttit en stund på lillstugans veranda och pratat och jag stickade lite på en nyss påbörjad schal och det skall bli mitt tidsfördriv i kväll.

Vilket vackert väder även idag kl 17.50 +20,6 grader och strålande sol. En fin dag att få säja "Hej då Ulla-Britt".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar