tisdag 26 juli 2011

Tisdag.

Då sitter jag här på altanen och är både mätt och belåten. Jag kom faktiskt upp tidigt i morse och det första jag gjorde var en vetebrödsdeg. Frukost intogs här ute och när jag ätit färdigt, läst tidningen och kollat datorn var degen färdigjäst. Jag skall väl inte klaga men mjölpåsen var inte Kungsörnens vetemjöl utan ett annat märke och jag tror att jag har köpt det här mjölet en gång tidigare, det binder liksom inte ihop degen utan den blir kletig.

Jag är i alla fall nöjd för nu har jag ca 100 bullar som skall frysas in och jag har klippt gräs och nu sist har jag intagit matjessill, färskpotatis, ägg och gräddfil.

I går kväll fick jag för mej att sätta ut en doftranka och 2 småfikusar på verandan, det skall bli roligt att se hur de kommer att trivas. Jag är ganska så trött på frön från björkarna, tror aldrig att det varit så mycket och de tränger sej in överallt så jag fick fram med dammsugaren och sen försöka torka bort dem. När jag gjort klart för kvällen tände jag ljuslyktor och ljusgrottor och jag tyckte själv att det blev riktigt mysigt.

Nu har jag tre saker att välja på, skall jag rensa lite ogräs eller lägga mej i soffan med en ny bok eller duschen, den lilla röda och boken. Det blir nog det tredje alternativet ogräset är kvar tills i morgon men duscha måste jag göra och då unnar jag mej att njuta av tillvaron.

Vädret har ju varit bra idag, solsken och kl 18.05 + 24,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar