lördag 23 juli 2011

Lördag

Hur i hela friden kan en sådan här fruktansvärd händelse ske utan att det finns den ringaste misstanke att något pågår, alla förberedelser som skall gå i lås och ingen annan människa kan se att något är på gång. Det måste finnas både för mycket och för litet av något i kroppen som kan göra något sådant. Stackars alla som mist sina kära och alla skadade, hur klarar man sånt och hur skall man kunna lita på andra människor. Stackars gärningsmannens anhöriga, kanske föräldrar finns, syskon sambo eller fru och små barn. Man kan tänka sej att allt har varit en normal familjebild och så kan det bli så fel.

Annars idag har jag varit till Emma P och vi har ätit glasstrut med strössel på hennes namnsdag. Tur att den här fruntimmersveckan snart är över och att väderleksrapporterna blir mer normala, det har ju sagts att det skulle bli åska och mycket regn hela veckan, här hos mej är det så innerligt kvavt just nu.

I eftermiddag har jag lagat köttfärsbiffar och en gryta på älgkött med lök bacon och kantareller hoppas att det kommer att smaka bra.

Nu skall jag plocka i diskmaskinen och sen inta lördagsfrid.

Kl 17.30 +24,9 grader och mulet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar