onsdag 27 juli 2011

Onsdag

Redan när jag hämtade tidningen i morse kändes det som att det kommer att bli en riktigt varm dag. Shortsen åkte på och efter frukosten blev det till att stå på knäna och börja rensa ogräs, ojojoj så varmt det blev mot väggen och det blev paus på paus. Fram på dagen kom Lotta och vi tog oss en rejäl fikapaus. Jag plågade mej en liten stund till men till slut var jag tvungen att ge upp och det blev ryggläge med en bok på altanen.

Nu har jag vilat mej en stund och skall ta nya tag, jag måste ju nå mitt mål för dagen, det är inte så mycket kvar på dagens etapp.

Efter detta skall jag ta mej en tur till Marianne och Bo, vi skall nämligen ut på tur endera dagen, besök i Tiomilaskogen skall det bli men vi har inte bestämt resrutten ännu, men det blir väl som vanligt, börjar vid Gropberg och sedan mot Ö Näsberget, Avradsberg och ner mot Gustavsfors, vi får se kanske ressällskapet har andra önskemål.

I kväll blir det nog handarbete och korsordslösning ute på verantan till det svalnat av inomhus, Vi tycker allt som oftast att vi har inte haft någon vidare sommar, mennär jag tänker efter så är det inte många kvällar som jag varit inomhus utan jag har varit på balkongen eller altanen.

Fint sommarväder kl.17.45 +27,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar