söndag 3 juli 2011

Söndag

Jag har vattnat mina blommor både ute och inne, jag är så glad för jag kan se knoppar i mina pelargoner som jag sådde på vårvintern jag har dem i lådorna på balkongen och jag måste se till dem så att de inte torkar i solvärmen.

I övrigt har det varit en vanlig söndag förutom att Lotta och jag har varit till Loffstrand på Loppis och herre gud så mycket grejer det fanns där. Mina inköp blev 2 tygbitar som väl kommer att läggas på hög ett tag, det får nog bli höst-vinterarbete.

Det har uppstått ett litet problem i Framnäskorset, en bil har parkerats eller skjutits precis av stora vägen och det finns ingen sikt österut, det är bara att chansa eller gå ut först och titta om det kommer bilar. Bilägaren bör väl vara intresserad av att få bort den innan någon olycka händer, för tid har ju funnits eftersom den stått så sedan i går kväll.

Nu funderar jag på om jag skall börja klippa gräset, måste kolla väderleken först, men hoppas att det inte blir regn så att jag även kan rensa bort ogräs i morgon.

Mulet men ganska varmt, kl 17.35 + 20,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar