torsdag 3 februari 2011

Torsdag.Vaknade i morse och var tröttare än när jag gick och la mej i går kväll. Har haft en sån där dålig sömn och drömt nästan som mardrömmar, varmt var det också. Drog mej en stund men kom till sist upp. När jag drar upp persiennerna ser jag att det har regnat och det verkar vara isgata här ute. Usch, jag tycker inte om halka.

Förmiddagen rullade i alla fall på och Lotta ringde och undrade om vi skulle åka och handla. Hon jobbar i morgon och jag vet ännu inte när jag får tillbaka bilen. Jag var till fiskhandlarn och där köpte jag gösfilé. Det skall bli gott för det var länge sen jag åt gös. Så var det de vanliga inköpen så nu tror jag att jag skall klara mej över helgen bara jag får hem en säck potatis.

I eftermiddag kom Sigge o Fredrik in en liten sväng. De har skjutsat Emma till hästarna på Täppan. Hon älskar Olly. Eftersom jag inte kunde köra henne hem kom hon hit till mej. Vi fikade och pratade. Jag trivs så bra i Emmas sällskap och det är så roligt med henne, hoppas hon gillar mej lite. Så kom mamma Mari hon ville inte dricka kaffe utan hon tog ett glas saft och lite bröd. Så tittade vi på datorn vart de skulle åka till sportlovet. Det såg verkligen fint ut. Hoppas att de får en fin vecka på Teneriffa tillsammans med sina vänninor Annelie och Rebecka.

Nu har eftermiddagen gått över till kväll först blir det "halv åtta hos mej" och sedan Antikrundan. Får se vad morgondagen har att bjuda på.

Isigt + 1,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar