söndag 20 februari 2011

Söndag.

Åter en solig morgon men fortfarande så kallt. När man är inne vill men gå ut och tvärtom. Jag har inte tagit speciellt många frisk luftandetag idag. Har bara varit ut och matat fåglarna.

Idag har jag bestämt mej för att bjuda Lotta o Eilert på middag. Det blev verkligen en lättgjort måltid. I ICA:s buffe som kom den här veckan fanns recept på blomkålsgratäng med knaperstekt bacon. Denna rätt kan vi alla tre rekommendera, lättlagat och gott med en sallad till. Nästa gång jag gör denna rätt skall jag nog ta lite morötter och kanske palsternacka med så bli det ytterligare smaker.

Älgarna har jag inte sett till sedan i går kväll men de har lämnat visitkort ute vid min soptunna. Älgskit på gräsmattan hör ju inte till vanligheterna så jag kanske skall fotografera detta som ett minne. På tal om fotografering så skulle jag ju föreviga dessa stora djur, jag är ju dålig tekniker men jag lyckades faktiskt få bilder på djuren, men även tangentbordet till dator och köksduken är av misstag fotograferade och detta fick jag se när Fredrik kom och hjälpte mej ta fram bilderna för det kunde jag ju inte göra själv. Den nya telefonen är mer komplicerad än den gamla.

Nu är det ju sen eftermiddag och det blir väl det vanliga nöjet, stickning och så har vi ju Solsidan i kväll. Hoppas att kylan ger vika och nu har vi en ny orörd vecka framför oss. Hoppas att vi alla får vara friska, nöjda och belåtna.

Just nu har solen börjat gå ner bakom berget -12,3 grader kl 17.00. Min termometer visade att det varit 27,9 gr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar