onsdag 2 februari 2011

Onsdag

Ytterligare en vacker dag. Fick telefon i morse och det visade sej att Ingalill och Henry i Torntorp skulle östöver och Ingalill ville bjuda på semlor. De är ju hjärtligt välkomna, och vilka goda semlor hon har bakat. Mums.

Innan kaffegästerna kom så var Lotta med mej till Buda för att hämta Bosse, min bil är ju på reparation, tänk om ni visste vilket
face Bosse visade upp när jag kom. Hela garnityret framme. När vi kom hem måste han nosa över och kolla om det finns andra hunddofter här. Men, när Ingalill och Henry kom så kom vaktinstinkten fram på den lilla varelsen. Han var som ett plåster, alldeles inpå mej och det kom märkliga ljud från hans inre. När vi blev ensamma tog vi en promenad i det vackra vädret.Väl hemma igen tog vovven plats i fåtöljen och jag satt och läste.

Satte på datorn och läste kvällstidningarna men på Facebook gick det inte att komma in. Kanske något virus på gång. Eftermiddagen har gått i lugnets tecken, Stickar några varv, läser lite, äter middag och sen börja om på nytt varv. Nu har Bosse åkt hem för ett bra tag sen, Lotta har tittat in och nu fortsätter kvällen med TV-tittande, det finns väl alltid något att se på. Undrar om morgondagen blir lika vacker som idag. Hoppas det för då skall jag ta mej en riktig sparktur.

Nu verkar det vara lite kallare ute, -0,5 grader kl 18.45.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar