onsdag 16 februari 2011

Onsdag.

Vaknade i morse och var ganska utvilad. Sov riktigt bra och jag tog god tid på mej med frukost och morgonsysslor. Fram på förmiddagen åkte jag till Evas Garn med mössan och halsduken jag stickat. Gick för en gångs skull tomhänt därifrån, men tittade åter på möbeltyget som jag tycker är så fin och som skulle passa som gardin i mitt vardagsrum.

Hemma igen börjar jag klippa till stolsdynorna och upptäcker att jag har för lite tyg. Lotta kommer och vi fikar, undrar om hon vill följa med till Dojor och Don för att köpa mer tyg och så skulle vi titta på möbeltyget igen, nu tyckte hon nog att jag pratat så mycket om detta tygstycke att hon föreslog att jag skulle köpa det.

Nu kom spenderbyxorna på. Vi åkte iväg till affären och och jag köpte tyget, kirschband och tyg till dynorna. Eva undrade om jag ville sticka en liten barnväst och det ville jag naturligtvis, och så hade jag med lite bilder på både stickat och virkat. Nu spelar det ingen roll vad det blir för väder ute för nu har jag så mycket roligt att göra. Det var så roligt i affären idag för det var mycket folk och man blir inspirerad av varandra. Jag blev så till mej att jag glömde fråga vilken storlek jag skulle sticka västen i. Men det får jag ta reda på.

Eftersom jag ville göra så mycket på en gång blev det fiskbullar, oskalad potatis och riven morot till middag och nu har jag börjat sy ihop dynorna. Jag skall göra all maskinsöm ikväll. Tack snälla "Bernina" symaskin som är drygt 40 år gammal att du håller så att vi kan jobba ihop. Nu skall jag nåla ihop det som är kvar att sy och sedan blir det gasen i botten.

Godkväll
Dagen har varit mulen -9,3 grader inatt nu kl 18,35 -6,3 grader, dräglig temp tycker jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar