lördag 12 februari 2011

Lördag

I dag har jag och Lotta varit Ekshärad otrogen. Vi har faktiskt varit utanför församlingen, men det blev bara en liten snabbvända och vi var snart hemma igen.

I går kväll började jag med två prydnadskuddar som jag skall ge till min kusin Alice. Jag kanske har berättat tidigare att jag skall hjälpa henne med nytt tyg på kökssoffan och då tycker jag att det är roligt att överraska med kuddar Jag hade lite spets som jag sytt på tyget och nu skall ja sy ihop styckena och fylla med kuddstopp. Hoppas att det blir bra och att det passar damen ifråga.

I dag har jag smitit. Marianne P ringer och undrar om vi skulle ta en sparktur. Tyckte att det var ett bra förslag och jag åkte iväg utan att tala om för Lotta att jag skulle ut. Efter sparkturen blev det kaffe och skidskytte hos Perssons. Eftersom jag inte var hemma och svarade Lotta när hon ringde tog hon till uteslutningsmetoden en röd spark hos grannen på andra sidan vägen avslöjade mej. Hon ringde dit och hon har gjort en "Alla hjärtansdag tallrik" till mej som innehöll älgbiff, hasselbackspotatis en god sås (har glöm vad den hette) och tomatsallad. Gottgott. Tack så mycket Lotta.

Nu i kvällningen blir det TV och korsord(gudskelov kom DN idag) fredagstidningen kommer väl på måndag eftersom vädret ställde till det igår så den uteblev.

I morse visade min termometer att det varit -22,4 grader. Onödigt kall men det blev en vacker dag. Temp kl 17,05 -10,5 grader så det blir nog en kylig natt igen.

Lycka till Nina B, hoppas att du får sälja många korvar i morgon. Var rädda om er alla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar