onsdag 9 februari 2011

Onsdag

Vaknar upp till ännu en vacker vintermorgon. Har faktiskt sovit riktigt gott i natt efter gårdagens frustration angående vargdebatten. Riktigt skön att jag fick ur mej detta för det har irriterat mej en hel del.Men nu glömmer vi detta för den här gången.

Jag har fått ett litet problem, jag tror att jag börjar bli hypokondriker. Har i flera års tid känt att när jag läser morgontidningen kan jag drabbas av kliande och rinnande ögon och lite näsdropp. Nu prenumrerar jag på en veckotidning, och döm om min förvåning så tycker jag att tidningen doftar trycksvärta eller någon annan stark doft. Ibland på tänker jag på tidningar som jag har vid min säng, är det dessa som irriterar mej på nätterna tro. I måndags plockade jag bort alla tidningar i sovrummet och nu har jag haft två lugna nätter när jag sovit bra. Nu får jag se hur det går.

I dag har jag varit ute och gått en stund. Riktigt skönt var det, sen var det till att handla lite, var till Pekås och tänk att bland alla varor så har jag inhandlat en sopskyffel för 6:98 det var inte alls planerat. Sen har jag stickat färdig den lilla vingmössan, monterat och gjort en knytsnodd, nu vet jag inte vad jag skall hitta på för handarbete, men i morgon behöver jag nog ingen stickning för då kommer vovven Bosse Sigfridson och han vill ju ha underhållning och kliande och så behöver jag nog städa över lite.

En vacker dag kl 17.50 -6,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar