söndag 13 februari 2011

Söndag

Vilken kyla -27,9 grader har det varit här. Trodde nog att kylan skulle börja avta men icke. Än är det långt till påsk och då brukar det vara sen vår.

Skall berätta en hemlighet. Jag går fortfarande i morgonrock och klockan är över fyra. Det blev sen morgon för jag somnade om och efter en snabbdusch kände jag för att dra på mej morgonrocken igen. Spelar väl ingen roll, har inte sett en människa idag och jag kan inte tänka mej att det kommer någon heller. Jag har bara pysslat med småsaker, sytt i hop kuddarna som jag har sytt, satt i knappar i en tröja och så varvar jag med korsord och läsning.

Till lunch idag gjorde jag det enkelt för mej. Det blev keso, skinka och syltade grönsaker. Inte så kraftigt utan lagom när jag inte förbrukar någon energi. Frisk luft har det också blivit dåligt med idag, har bara hoppat i foppatofflorna och matade fåglarna och så har jag hängt ut mina sängkläder för vädring. Detta med att vädra sängkläderna är ett måste för mej, jag tycker att det är dammigt om jag inte har gjort denna procedur och så skönt att lägga sej i svala lakan.

Nu är denna stora rallyhelg över och nu är det inte väl inte några stora evenemang förrän Vasaloppet. Men i morgon är det ju alla hjärtans dag, då skall jag gå till kyrkogården och tända ljus hos Stellan, min bästa, och mina föräldrar och så skall jag försöka överraska Lotta o Eilert med något.

Solen har skinit men jag tycker det mulnar på lite temp kl 16.45 -10,6 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar