söndag 15 januari 2012

Söndag

Jag tycker om att ligga länge på morgonen men nu tror jag att det börjar bli alldeles för länge. Jag tog min medicin kl åtta och då tyckte jag att det verkade så mörkt så jag la mej tillbaka och helt plötsligt visar klockan på alldeles för mycket, men jag åt frukost i vanlig ordning och sen har dagen rullat på, tvättat en maskin, handtvätt av några jumprar osv.

Jag tog mej en liten sparktur vid middagstid, trots isgatan här ute var det underbart, jag hade broddar på mej när jag åkte iväg men när jag kom hem hade jag bara en så den andra får jag leta efter imorgon för jag ville inte göra en tur till.Jag kom hem precis till skidåkning på TV så där har jag suttit och tittat och stickat. I går kväll gjorde jag tofsar till den ena sjalen och de blev inte bra så nu håller jag på att montera bort dem och skall göra nya, jag är dålig på att göra tofsar.

I morgon blir det Apoteksbesök, undrar om de har den antibiotika hemma som jag skall ha för den här gången godtar jag inte ett billigare alternativ det skall vara den sort jag har fått på sjukhuset och som läkaren ordinerat. Hoppas i alla fall att det finns hemma på något av närliggande apotek.

Mulet men jag tyckte att vädret var behagligt -2,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar