lördag 28 januari 2012

Lördag

En ny molnig dag att komma upp till. Eftersom jag hade svårt att somna i går kväll igen är det jobbigt att gå upp och komma igång, men hittills har det gått ganska bra. Att jag har svårt att somna skyller jag på undermedvetna spänningar och oro i kroppen och när jag väl somnar och är jättetrött på morgonen får antibiotikan skulden för. Nu är det som det är men hoppas att det blir bättre.

Jag har haft främmande idag, Sigge, Emma och Fredrik har varit här. Härliga Sigge, bara att ställa sej och skälla när han kommer hit, han vill ha av Framnäs goda vatten, sen är det bara att fortsätta skälla för att få mat. Enkelt både för honom och mej, bara fylla en skål med Doggy och lite ljummet vatten och han slafsar i sej på nolltid, hemma smakar inte kulorna så gott. Vi 2-benta fikade med kaffe och saft med semlor och de sista av julkakorna för nu är det inte många kvar.

I eftermiddag kom Lotta hit med VF:s korsord, NWT är i stort sett klart och så fick jag en Allas av henne. Bra att ha när inte John Blund har samvete att komma hit. Jag håller på att sticka ärmar till den lilla klänningen och de blir nog färdiga i kväll, sen är det monteringen kvar, kul för nu kan jag börja titta efter nya projekt.

Det har kommit några snökorn i dag men det verkade som om det skulle klarna upp lite i väster, kl 17.45 -4,7 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar