måndag 30 januari 2012

Måndag

Vaknar upp till en lite kylig med vacker morgon. Lotta har varit ute med hundarna och hon kom hit för att lämna sin bil om jag ville åka någonstans, snällt, men jag fick telefon om att min "lilla röda pärla" har blivit klar och då blev det bråttom att hämta hem den. Bilen skall finnas hemma på gården eller i garaget annars inskränker det på min frihet, men jag hörde att bensinpriset höjts idag och det inskränker också, man får lov att planera sina resor framöver.

Jag har varit till Evas garner idag, köpte garn till ett par fina ullstrumpor men först av allt så skall jag göra klar klänningen och virka en liten kant runt halsen och så kanske det blir en liten mössa.

I kväll är det ju "Fråga doktorn" och "Familjen annorlunda", jag har lite svårt att förstå att vardagen kan gå ihop med så många barn men de äldre tar väl hand om de yngre samtidigt kan jag tycka att barnen är en inkomstkälla (fula tanke) men 10 - 11 barn, det är allt ganska mycket det, undrar om kärleken till barnen räcker till så många.

En vacker dag kl 16.45 -5,5 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar