måndag 23 januari 2012

Måndag

Som jag sa i går är inte söndagskväll någon favorit men jag såg fram mot "Så skall det låta" och jag blev aningens besviken för jag tycker att det spårat ur. Förr tyckte jag att det var tävling men nu verkar allt planerat med instrument och allt.

Natten blev som jag befarade, sömnen infann sej inte och det blev att stiga upp och lösa korsord en stund, nu måste en förändring till för min del, jag skall sluta med att ligga och dra mej på morgonen, när jag tar min antibiotika kl åtta på morgonen skall jag försöka hålla mej uppe och inte lägga mej tillbaka. Jag skall i alla fall försöka träna på att stanna uppe.

I dag har jag haft tvättdag, besökt Marianne och Bo som jag så ofta gör, varit till Lotta på födelsedagskaffe med tårta och varit och köpt mej ett garnnystan och en skvallertidning så att jag har något att läsa i till kvällen. Belysningen i utegranen har jag också plockat ur idag så nu är det bara den röda vaxduken på altanbordet som påminner om julen, men den kan få ligga kvar ett tag till för där har jag ett tråg med vinterväxter, lite blåbärsris och en korg med mossa och dekorationsäpplen samt mina lyktor.

Fin dag med kall morgon, kl 17.30 -8,6 grader tur att jag har bilen inkörd i garaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar