lördag 8 december 2012

Lördag


I dag har vi haft en riktigt fin vinterdag, lite snö på marken, solsken och några grader kallt. På förmiddagen åkte jag till kyrkogården och tände ljus det var alldeles stilla där. När jag ändå var på Kyrkheden kom jag på att strumpskaften till Emma skulle mätas så jag åkte upp till dem och när jag åkte hem var vi två i bilen. Sigge följde med mej så nu har jag suttit och han legat och tittat på slalom och skidskytte, han är allt ett riktigt sällskap, när det blir mörkt sätter jag på honom ett reflexhalsband och då går han ute här och skrotar och markerar sitt revir och jag är redo med ficklampan och lyser jag med den syns han ju.

I går var det Bossedag och han kommer tidigt, vid sex i går morse kom han tassandes men jag steg inte upp utan låg en bra stund. Sen satt vi på kökssoffan i stort sett hela dagen förutom att vi tog en promenad Vi var faktiskt själva hela dagen så han var riktigt lugn.

I dag har jag fått låna en bok av Lars Lerin och Kerstin Högstrand, den innehåller tydligen en brevväxling mellan dem båda och även bilder. Jag tycker mycket om Lars Lerins konst som speglar hans sinnesstämning. Jag såg även filmen av Sara Broos om Lerin och hans make.Det var en märklig upplevelse och jag funderade på hur det blir i förhållandet när Lerin eventuellt kommer in i sina dystra jobbiga perioder.

Nu är det lördag kväll och det blir skönt att sitta i soffan och invänta "Så mycket bättre". Efter solsken och klart väder idag visar termometern kl. 17.35 -14,4 grader.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar