tisdag 29 maj 2012

Tisdag.

I dag har jag önskat att jag skulle vara 25 cm längre, så mycket enklare det skulle vara när jag målar stolparna men jag knatar på upp och ner i trappstegarna och jag tar mej fram bit för bit.

Jag har varit hundvakt en stund idag, Elvira var här när matte skulle uträtta ärenden, hon var s snäll och sov mest hela tiden. Hon har varit här och sovit eftermidag också men då var hon inte så snäll när hon vaknade till utan då bet hon i byxben och annat som t ex Karin och Brittas skosnören men det är väl så hundvalpar skall vara.

Till förmiddagskaffet fick jag trevligt besök med pratstund. Roligt när et kommer någon på besök så där utan vidare för då får de ta det som det är. Jag har ju varit ute mesta tiden så jag måste erkänna att jag har inte bäddat min säng idag, jag som har ut mina sängkläder i stort sett varje dag och skakar eller vädrar men idag kom ju Elvira och jag glömde allt.

Lotta var här förut och under tiden jag målade planterade hon mina luktärter i en stor kruka och även Blomman för dag blev planterad, den blommar så vackert nu.

Lite småkyligt har det varit men man får ju försöka arbeta sej varm eller klä på sej, kl 18.30 + 15,2 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar