onsdag 9 maj 2012

Onsdag

Tänk att flitens lampa fortsatte att skina hos mej i går kväll. Den gammelrosa barntröjan blev klar så när som att sy ihop sidsömmarna, virka runt halsen och göra snoddar. Det sista har jag gjort klart idag och i stället för att lägga ut delarna så hänger tröjan ute i den fuktiga luften. Enda glädjen med att det har regnat. Nu blir det till att börja med något nytt och fortsätta med något påbörjat. Det finns både och här.

Jag har friserat mina Saint Paulor idag, de har strax blommat över och det har blivit mycket löv så nu var det dags att ta bort torra blommor och blad. Det går väl några veckor så kommer det nya knoppar och blomningen drar igång på nytt.

Jag tycker att allt är sent i år, men trots att det inte är någon värme så trycker grönskan på och det rör sej lite i rabatterna t o m gräset börjar bli långt, undrar hur länge det går innan man hör gräsklippare smattra på, då är det sommartider.

Regn, 9 mm i natt, kyligt och lite tråkigt, men när jag sitter här och skriver verkar det som att solen försöker tilla fram lite, kl 17.20 +12,6 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar