lördag 5 maj 2012

Lördag

Ja inte är det mycket att orda om denna dag i detta regnväder så stannade jag i sängen så länge som möjligt, till slut tog hungern överhand så det var bara att knalla upp och få något i magen. Tidningarna hämtade jag hem och så var det dessa underbara korsord varje lördag.

I längden så blir ju korsordslösandet tråkigt och det finns ju så mycket man kan göra men lusten saknas och det skyller jag på vädret.

Jag tror att skatorna tänkt sej ta över här på åsen. De har byggt sej ytterligare en våning i björken härute, jag tror de har tre våningar nu och de rumsterar om och letar mat. Jag knöt ihop soppåsen och ställde den ute på verandan för att gå till soptunnan och innan jag hann gå ut med påsen så har de lyckats hacka hål och dra ut pappersskräp, men jag får kanske skylla mej själv som inte gick raka vägen till tunnan.

Eftermiddagen har varit seg, när jag läst ut min bok kände jag att jag behövde lite luft, det har slutat regna så jag tog en liten promenad, men herre gud så blött det är "gummistövelvär". Sen gjorde jag mej en liten biltur bara för att komma ut en sväng. Nu har äntligen solen kommit fram och allt känns med ens mycket lättare.

Efter denna regntunga dag har det ljusnat kl 18.55 +5,8 grader, nu skall jag sätta mej och sticka färdigt ett litet framstycke.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar