fredag 25 maj 2012

Fredag

och fortfarande varmt och vackert. I dag har jag äntligen kommit igång med målning, eller jag stryker med grundolja. Det går inte så fort med det spelar ingen roll för så länge det är fint väder kan jag hålla på med detta, det ser ju ut att bli fint nästa vecka men kanske inte så varmt.

Det är riktigt roligt med målning, i morgon köper jag grundfärg så har jag den att jobba med när oljningen är klar, och sen skall det bli spännande när de riktiga färgen skall på, hoppas att jag valt rätt nu.

Jag var in och handlade vid middagstid, mycket folk och trångt så jag har säkert glömt något fast jag hade lista med mej. Det såldes jordgubbar på löpande band, två kartonger för 70 kronor, jag tror inte att det var 1 liter i kartongen och de var tror jag holländska. Jag köpte inte några utan väntar tills de svenska kommer, de är både större och rödare.

Nu har jag tagit en paus i värmen, fortsätter jobba med penseln för jag har tänkt mej att olja färdigt på insidan altanen i dag, 7 stolpar och 76 spjälor, det skall väl gumman klara.

Kl 17.15 + 28.3 grader tempen är alltid från östsidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar