tisdag 23 april 2013

Tisdag


När jag tittar ut just nu ser jag årets första regnbåge och som det ser ut så går den ner i Westlunds stall, kanske jag ska gå dit och titta om jag hittar något värdefullt.

Det var och är ett väldans blåsväder som håller på, regnskurar och hagelskurar om vartannat och så tittar lilla solen fram däremellan, vårväder så det förslår.

Tänk att dagarna bara går och snart är det första maj, jag fattar inte att tiden går så fort och ända så gör jag inte något särskilt de enda som jobbar på här på Åsen är skatorna, de renoverar och bygger på sina gamla bon så jag undrar bara hur många det ska bli av dessa under sommaren, jag är inte särskilt glad i dem men de trivs här ändå.

Det har deklarerats här idag och som vanligt så är jag skyldig Skatteverket pengar, tråkigt men sant. Det var länge sen som jag fick känna glädjen av att få skattepengar tillbaka till jul.

Nu hoppas jag att det snart börjar grönska ute på gärdena för det är allt tråkigt med dessa gulgrå strån som finns nu, jag vill att höra lärkan drilla, tupparna gala och att kor och kalvar kommer ut så att det blir liv och rörelse runt omkring.

Klockan 18.55 +10,1 grader och för tillfället skiner solen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar