måndag 15 april 2013

Måndag


De här senaste dagarna med snö, slask och regn har jag tyckt varit hemska, jag tappade gnistan totalt och i morse efter frukost plockade jag fram gamla recept. Eftersom det inte var något uteväder  och jag stickat, läst och löst korsord så jag tröttnat fick jag faktiskt lust att baka något. Kalljästa bullar var första tanken men då hade jag ingen färsk jäst hemma, men ägg hade jag så det började med sockerkakor och sen blev det Bojans bitar ett riktigt gammalt recept som jag hittade och nu känner jag mej riktigt rik när jag har bakat lite, hoppas bara att lusten för bullbak finns kvar tills i morgon.

Tänk att nu är vinterdäcken avtagna och det visar sej att jag nog snart måste köpa 2 nya däck, detta gillas inte men jag måste. Tack Eilert för jobbet.

I eftermiddags när jag stekte köttfärsbiffar öppnade jag fönstret och det hörs på småfåglarna att det börjar bli lite varmare ute ja även de större fåglarna hörs rejält, jag trodde att Lotta var här med hundarna för de har en gummianka som snattrar att leka med men det var allt de riktiga änderna som hördes.

Jag har längtat efter en ny bok och i dag kom den, "Jag ska göra dig så lycklig" av Anne B Ragde, hoppas att den är lika bra som trilogin som hon skrivit, den tyckte jag om.

Nu är det strax dags för nyheter på TV annars blir det som vanligt, tv:n står på och jag sitter och stickar och slänger ett öga på rutan ibland.

Klockan 19.25 är det +9 grader varmt ute det har slutat regna och solen tittade fram lite för en stund sen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar