söndag 21 april 2013

Söndag


... och solen kom, vilket vackert väder det blev till slut, och lugnt och skönt har det varit. Gårdagen tillbringade jag på altanen och jag bara var. Lotta o Elvira var här och tränade lite, Eilert kom också å det blev en fikastund. De plockade bort granar och ris och jag satt bara och tittade på för jag tyckte att det var så skönt.

Fåglarnas matbord är nu borta med det är massor av småfåglar här och rensar det sista på gräsmattan och idag fick jag se de verkliga budbärarna av våren, 2 stycken sädesärlor. Jag har varit lite mera rörlig idag, förmiddagskaffe på Häggvägen och Sigge följde med mej hem några timmar och vi var ute och busade och tog en minipromenad för jag hade inget koppel med. Det blev tråkigt när Sigge åkt hem så det blev en liten tur till Bosse i Buda, skulle bara svänga dit och säja grattis till husse, där blev det cider och chips i uterummet med utsikt över en isig Busjön.

Mina växter har fått lite frisk luft i dagarna två, hoppas att de mår bra av det, Jag måste kanske plantera om tomatplantorna ytterligare en gång för det är nog inte dags för utplantering än på några veckor och de börjar bli höga nu. Det blir nog en tur till Risbergs Handelsträdgård under veckan och kolla vad som erbjuds där, det är roligt att bara gå omkring och titta på växterna och börja fantisera om hur balkonglådor med mera ska se ut i sommar.

Nu ska jag göra mej lite fruktsallad och titta på Mästarnas mästare, inga planer finns för morgondagen men på tisdag ska det deklareras.

Ha en fin söndagskväll, klockan 19.30 +9,9 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar