fredag 19 april 2013

Fredag


De senaste dagarnas regnande och blåst är inte roliga, jag tröttnar ganska snabbt när det börjar regna och ibland tror jag inte att solen ska komma fram igen.

I dag har det varit en sådan där dag som innehållit både glädjeämnen och tråkigheter så därför bestämde jag mej för att eftermiddagen och kvällen ska jag bara ägna till mej själv jag skulle bara göra två saker innan dagen var min, handla hem mat och en liten visit hos kusin. Men, som vanligt blir det inte som man tänkt sej, kom innanför kusins dörr känner doften av shampoo och balsam, inne i köket satt en kvinna med nytvättat hår och rullar och mousse stod på bänken allt klart för en hårläggning och det märkliga är att hon visste inte att jag skulle komma. När allt var klart och hårnätet satt på plats fick jag se att hennes ena ögonbryn var ljusbrunt och det andra mörkbrunt, hon har nog försökt piffa upp sej under veckan. Det blir både dråpligt och sorgligt.

När jag äntligen kom hem och fick plocka in mina varor satte jag mej ner och pustade ut och tycker att jag har det bra trots ensamheten. Nu hoppas jag att regnet ger sej och att solen får skina på oss under helgen och jag tycker faktiskt att knopparna på plommonträdet har blivit större under veckan och björkarna har fått en lilaaktig ton när man ser dem på avstånd.

Nu tittar lilla solen fram lite här och klockan 18.45 +5,2 grader. Undrar vem som åker ut i Let´s Dance ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar