onsdag 1 maj 2013

onsdag 1:a maj


Vaknar upp till en strålande sol och frukosten blev intagen på verandan, underbart.

Gårdagen blev ungefär som jag tänkte mej, lite fuskstädning och blommorna fick sin gödning. Sen åkte jag till kyrkogården med blomkorgarna och sen raka vägen till Torsby. Syster Annica har precis kommit från sitt jobb så jag hade turen att bli bjuden på soppa och kaffe. Hon var verkligen brun efter att ha varit i Spanien och spelat golf i fyra veckor och de har haft fint väder nästan hela tiden, så brun som hon var nu tror jag inte att hon varit tidigare år.

Jag for vidare in till samhället och handlade det nödvändigaste hos Toria och sen raka vägen hemåt. Grannarna har ju gjort vårbrasa och jag satt ute på min altan med myspläd och njöt av eldarna och att jag kunde sitta där även när regnskurarna kom, det var ett typiskt aprilväder.

I dag har det varit en riktigt lugn och stilla dag, jag har börjat läsa en ny bok och den hoppas jag blir underhållande. Solen visade sin vackra sida hela förmiddagen och det är skönt att sitta en bit in på altanen med dörren öppen, solen värmer och det är lä. Jag tog mej en tur runt sjöarna i eftermiddags och jag tror att all is har försvunnit och det finns massor av tussilago i dikesrenen.Våren är på gång.

I morgon ska jag till snälla fina Cornelia, det ska bli klippning, slingor och ansning av ögonbryn det ska bli bra det, men nog skulle jag önska att det funnes ett superbra, snabbverkande medel mot rynkor och generande hårstrån i ansiktet. Fy för dessa strån som helt plötsligt är nån centimeter långa och ser med än ovårdat ut, och man ser dem inte alltid själv.

Vackert väder men lite skyar nu, kl 17.55 +12,1 grader och jag tycker faktiskt att det börjar grönska lite ute på marken.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar