måndag 13 maj 2013

Måndag i pingstveckan.


Vädret har ju liksom förändrats sedan i fredags, mycket annat har ju hänt också men framför allt är det kyligare och mera regn än förra veckan. Jag hörde nyss på radio att det skulle komma rikligt med regn och sen skulle det klarna upp under natten och eventuellt bli frost så nu är jag glad över att jag inte satt ut mina plantor i växthuset.

Min rygg kom i olag men det är inte konstigt, det blir bara så ibland och likadant med humöret som svajar lite, ryggen känns bättre idag gudskelov. Ett projekt som jag trodde skulle bli uppklarat efter mycken möda gav mej en knäpp på näsan igår och nu är jag på ruta ett igen, sånt tär på mej men det kommer väl förhoppningsvis att lösa sej någon gång i framtiden.

I går var jag tvungen att gå till Eva och köpa mej mera garn, jag har stickat färdigt en tröja och i går kväll började jag på en ny. Vilken tur att det finns handarbete att lägga ner energin på, jag hade ju tänkt plantera och så i växthuset men så blev det inte och det kvittar för förhoppningsvis kommer flera lite ljummare dagar.

Jag har ju sagt tidigare och säjer fortfarande att min blogg är vardagssaker och känslor om mej själv som jag skriver om och jag kan använda den som en almanacka, jag tycker att det är roligt om dessa små vardagshändelser kan roa alla som läser den och hoppas innerligt att ni inte uppfattar mina skriverier som "självskryt" för det är inte alls meningen och det händer både sorgliga och glada saker som jag inte skriver om här för jag har faktiskt en helt privat egen agenda.

Ha nu en fin kväll alla, jag ska först och främst titta på Fråga doktorn. Klockan är nu 17.45, regntunga moln och +10,6 grader.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar