tisdag 8 januari 2013

Tisdag


Visst verkade det som om det var ljusare ute någon minut längre idag, kanske beror det på att det klarnat upp i eftermiddag men känslan finns.

Nu tror jag bestämt att jag har plockat bort alla julsaker, alla tomtar är försvunna även de som fanns ute på altanbordet så nu är allt som vanligt. Det är skönt átt vardagen kommit tillbaka. Tvättmaskinen har gått och nu har jag en liten hög att stryka, hoppas att den lusten kommer imorgon. Gardinerna och en del dukar som jag är rädd om hänger ute för vädring.

Allt är så lugnt och stilla hittills på det nya året, och den här veckan har jag bara Bilprovningen på fredag att bekymra mej över, jag behöver en ny torkare till bakrutan och som brukligt är så finns det ingen som passar, jag är medveten om att jag får göra ett återbesök och vara tacksam om det räcker. Gamla bilar är inte roliga när det blir dags för besiktning och får jag lapp på rutan så ska jag försöka att låta bli att grina för det har också hänt och för många många år sen tyckte besiktningsmannen att jag skulle ta bussen hem för bilen gick så dåligt,

I kväll blir det nog korsordslösning, läsning och lite stickning för nu tycker jag att TV-programmen är risiga, Farmen tittade jag på lite och det verkade inte särskilt roande och mästerkocken gör ju människor så ledsna så jag får försöka roa mej själv och det ska nog gå bra.

Efter en mulen förmiddag klarnar det upp och kl 16.45 -0,9 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar