fredag 18 januari 2013

Fredag


Nu faller skymningen och när jag tittar ut genom mitt köksfönster  kommer två ekipage med hästar och ryttare förbi härute, lugnt och fint ser det ut.

Lugnt och fridfullt är det här inne också. Egentligen ville jag inte ut idag men jag var tvungen till apoteket och hämta medicin och så äntligen har de fått hem D-vitamin, eftersom jag inte är ute i dagsljuset så värst länge på dagarna har jag fått för mej att jag nog behöver detta, golvlampan vid soffhörnan ger nog inte tillräckligt för att fylla dagsbehovet. Ett besök på ICA blev det naturligtvis för´lite mat behövs ju.

Gårdagen gick mest i vilans tecken, men jag var ut i Boa och köpte mej 4 nystan garn igen, så jag ser då till att ha full sysselsättning för händerna man jag kan inte sitta bara med händerna i kors. Nu börjar det bli några barntröjor i lagret så jag får nog lämna in dem på flyktingförläggningen så kanske de kommer till nytta.

Som vanligt blir det TV och stickning, jag skall tina lite hallon och blåbär vispa lite grädde och smaska i mej i kväll.

Klockan 16.35 -10,9 grader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar