söndag 6 januari 2013

Söndag


Nu har det varit tyst från mej några dagar och det beror på att allt har varit lugnt och stilla här, fredagen bara försvann och i går var jag bara till kyrkogården och tände ljus. Det var nämligen vår bröllopsdag i går och när jag sitter och tänker på hur fint det var. Vi var på Wermlandia, det var ju innan det blev häslohem, god mat, sång, musik och dans. Nu finns inte Stellan längre och Wermlandia blir ett tillfälligt hem för asylsökande nästa vecka, märkligt hur allt förändras.

Jag har varit hos Lotta och Eilert på middag och jag är så mätt och belåten och jag fick en liten släng av energi för jag tror nästan att jag ska byta gardiner i köket ,jag börjar tröttna på det röda, tomtarna ska få krypa in i sitt skåp igen för nu står de bara och samlar damm och granen, den är ganska enkel, plocka ur dekorationerna och ljusen, ta isär den i tre delar och in i kartongen tillbaka. Köksgardinerna är vädrade och strukna så det är bara att hänga upp och de konstgjort julstjärnorna får stå i en plastkasse tills nästa jul.

Jag försökte med på en sparktur idag, väglaget var ju inte det bästa men både jag och sparken och väninnan Siv var i alla fall till Noret och vi fick frisk luft och lite motion. Härligt.

I fredags såg jag att det finns krokus i kruka att köpa, undrar just hur länge jag orkar hålla mej innan det står sådana på köksbordet för känner jag mej rätt ska det inte stå på, men just nu snöar det så fint ute så vårkänslorna får inte komma ännu, vi ska ju ha en riktig vinter först.

KL 18.30 som sagt snöfall och -0,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar