torsdag 22 augusti 2013

Torsdag


Nu har dagarna rullat på sen sist. Jag har klippt mej, firat födelsedag, och fått glaset till sidoljuset kortat samt rensat ock kokat lingonsylt. Jag fick en hink med lingon i måndags.

I går var jag med svåger och svägerska på tur till grannlänet. N hade ärende till en säter i Brudskogen, Äppelbo, jag har ju lagt in lite bilder. Vilket underbart ställe, det var tyst och alldeles lugnt. Vi blev bjudna på kaffe när vi kom fram och sedan serverades kolbullar med lingonsylt och jag kan säja att jag har aldrig ätit så goda pannkakor. Ja sen blev det en kaffetår igen och guidning av sätern, min onda rygg var inte så glad över promenaden så jag var inte med runt utan fick gå tillbaka till bilen för att ta mina piller.

Världen är ju bra liten, när vi skulle äta ute på sätern kom en bil och i den fanns ett par som bor i Uddeholm, ungefär 2 mil härifrån, de hade sin husvagn i Yttermalung och när vi pratat en stund visade det sej att frun och jag hade samma släkt i Äppelbo.

Hemfärden gick över Malung och det blev ett besök på Dalaridå, ojoj så mycket prylar där fanns och det blev lite inköp bl a en riktig sopborste som man använde förr, till sist ett besök hos Tomas på Bäckmans kläder.

Ja det blev nästan kväll innan vi var hemma från denna trevliga dag. I förmiddags hämtade jag Sigge P så jag har haft underhållning och så har jag haft besök av Elin och Ida Karlén, två jättefina tjejer som alltid är välkomna till mej och jag fick en så fin blomsteruppsats av dem. Tack flickor.

Hittills under veckan har vädret varit vackert men det känns ändå lite annorlunda i luften, klockan 17.55 +18,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar