lördag 10 augusti 2013

Lördag


Det gick som jag förmodade i onsdagskväll, jag hamnade i soffan och läste färdig en bok. Men på torsdag morgon var jag uppe tidigt och städade av här så innan det var dags för förmiddagskaffet var jag klar. Eftermiddagen var jag och handlade men hur det nu än är så är det alltid något jag glömmer, den här gången var det en glödlampa och presentpapper.

Jag tycker det är besvärligt med de här nya glödlamporna, tacka vet jag de gamla där man ser hur många watt den innehåller och det är svårt att lära sej nyheter.

I går hade jag en lugn dag, det är ju de flesta dagar numera, lite stickning lite plockande både ute och inne, det är riktigt bra.

I dag har jag varit till kusin, det är inte bra med henne och jag ser skillnaden varje gång jag är till henne, men envis är hon fortfarande och det går inte att ändra på, men på måndag ska jag med henne till fotvården, hoppas att jag lyckas få henne i och ur bilen, det löser säj nog.

Jag tycker faktiskt att det är lite skönt att det börjar mörkna på kvällarna, jag tänder ljusen både ute och inne och jag sitter ute så länge det går men nu börjar väl TV-kvällarna snart.

I dag blev jag riktigt sugen på färskpotatis och matjessill med gräddfil,  gott så nu är jag riktigt mätt och belåten.

I kväll ska jag sticka färdig en liten ärm sedan är det bara kapuschongen kvar, det blir bra det för nu längtar jag efter att börja på något nytt, jag har inte stickat särskilt mycket under sommaren.

Nu hardet mulnat påoch klockan 18.50 +17,2 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar