lördag 24 augusti 2013

Lördag


På väg in i duschen kom jag på att jag skulle skriva några rader på bloggen. Jag kan säja att i går hade jag en riktig god dag. Jag uträttade ingenting, en väninna kom hit och vi satt och fikade och pratade om än det ena än det andra och hon hade så fina blommor med sej och en kasse med inrednings- och antiktidningar. Härligt.

Eftersom vi pratade om vitaminer och dylikt så bestämde jag mej för att åka till Lasses Hälsokost i Torsby på förmiddan, jag gjorde mina inköp där och så skulle jag titta in på Handarbetshörnan för att kolla om de fått hem några nyheter för hösten. När jag gick ut hade jag köpt tyg till gardin vid sidoljuset och till hallfönstret samt en stuvbit som jag ska göra dukar av.

När jag kom hem var jag alldeles utsvulten, men nu försöker jag äta nyttigt, inga kakor, choklad eller glass, lunchen idag blev turkisk yoghurt, gravad lax och massor med sallad, tomater, gurka och fetaost samt oliver. Riktigt gott och nyttigt hoppas jag.

Och så var det gräsmattorna som skulle klippas, det har jag gjort nu och i morgon får jag försöka rensa lite kring mej, infarten till huset måste åtgärdas, hoppas att Westlunds har möjlighet att hjälpa mej och det finns en hel del andra saker som ska göras innan hösten. Hoppas att det ordnar sej.

Som sagt var så var jag på väg in i duschen och nu ska jag gå dit. Vädret har varit så vackert hela veckan och det ska tydligen fortsätta några dagar till. Klockan19.40 +18,4 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar