måndag 26 augusti 2013

Måndag


Vilken underbardag igen, när jag kom upp i morse var det alldeles vitt av dimma. Jag skulle till Vårdcentralen och när jag kom vid Centralskolan var himlen klarblå och dimma  var borta.

Efter provtagning och frukost kom jag mej för att städa över lite och dammtorka för jag slarvade lite inför helgen. Kusin ringer och undrar om jag skulle "östöver" för hon har fått ett brev som hon ville att jag skulle titta på och det var bråttom så jag lovade att komma. Egentligen skulle jag ha velat vara hemma och klippa isär gardintygerna och börja sy men detta skulle väl inte ta lång stund, men när jag kom dit var det inte så viktigt med brevet utan hon ville ut och handla. Jag lyckades stressa upp mej och jag kände att jag inte var trevlig men hur många gånger har jag inte gått på detta att det är något viktigt och när jag kommer dit vill hon till Pekås. Förlåt kära kusin men ibland är jag så innerligt trött på dej.

Egentligen så är jag ju glad för mitt lätt förhöjda blodsocker sen förra provet var idag normalt och kanske att förhöjningen berodde på pastasallad och god tårta kvällen före förra provet. Jag fick mej en tankeställare om hur jag har ätit mycket choklad och glass i sommar och framför allt rätt många Risifrutti som är så sött och gott.

Jag tror småfåglarna börjar träna för sin resa söderut, både sädesärlor och svalor kommer i flockar och för en stund sen hade jag en svala inne på altanen och jag hoppas att den tog sej ut för egen maskin för nu ser jag den inte, riskabelt att ha dörren öppen.

Som sagt en solig och mycket fin dag, klockan20.10 +17,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar