onsdag 15 augusti 2012

Onsdag

Nu har det varit så fint väder så jag har inte varit speciellt aktiv här på FB, men i dag har det varit ruschigt kring mej fastän jag varit ensam. Ett för mej tidigt läkarbesök gjorde att jag var uppe i ottan och det var så vackert, solen sken här på Framnäs, alla djuren låg intill stängslet och runt omkring kom dimman upp från sjöarna.

Sen blev det så att mattorna åkte ut för vädring och golven torkades av, en tur till Ridskolan i Uddeholm för att hämta Emma, bra för min lilla röda pärla att få röra på sej lite och i dag var det inte några ryckningar utan en lugn stilla färd.

Måndag förmiddag och eftermiddag hade jag besök av goda vänner och även i går förmiddag kom också en god vän. Eftermiddagar och kvällar sitter jag ute och stickar och njuter av det fina vädret. Det sista nyttiga jag skall göra idag är att hämta in tvätt, sen får det vara lugnt för min del.

I måndags blev Emma tonåring och hon hade sitt kalas på söndageftermiddag, det var så varmt och skönt när vi satt ute med kaffe och jättegod tårta

Flera fina dagar har det varit och kl 18.55 +23,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar