onsdag 31 augusti 2011

Onsdag.

Idag har jag fått ett blodtryckskort, det är väl ett tecken på att man börjar bli gammal. Visst är det väl märkligt att jag kontaktat vården för att få byta ut en blodtrycksmedicin eftersom jag tror att jag har rethosta av den och idag skulle jag kolla trycket. Viloläge i ca 10 minuter och vid kontroll visar det sej att jag har lågt blodtryck, så nu skall jag hålla upp med den ena medicinen och göra en ny kontroll om 3 veckor. Hur det är, om jag inte fått för mej att kolla om rethostan kommer från medicinering har jag ju fortsatt äta min rekommenderade dos.

Nu är det upp till mej själv när jag vill sätta upp de nya sovrumsgardinerna, men innan dess skall jag tvätta fönstren och det är ju inte så roligt för jag måste nog "gruv" mej några dagar. Jag tycker att det börjar gro ihop för mej, det är dammigt överallt, jag kan se att utsikten har blivit gråare när jag tittar ut och det börjar bli lite runt i hörnen på golvet. Höststädningen närmar sej.

Men i morgon skall Bosse Sigfridsson vara hos mej hela dagen, då blir det att sitta på kökssoffan och handarbeta och pratas vid, kanske Lotta kommer hit till oss och fikar det tror jag Bosse skulle gilla.

Mest mulet i dag och åskan har mullrat på för en stund sen. Just nu kl 17.05 +16,1 grader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar