söndag 7 augusti 2011

Söndag

I dag blir det en riktig innedag med både taklampa och värmeljus tända. Märkligt att det kan ändra sej så fort vädermässigt, i går kväll var det ju hur fint som helst och i dag nästintill höstrusk. Det föll faktiskt lite löv när det blåste. Vi går väl snart in i en ny årstid och det är väl tjusningen med vår lilla del av världen.

Det blev lite tråkigt med att sitta och virka hela förmiddagen så jag tog fram en ny bok "Bara vanligt vatten" av Kajsa Ingemarsson la mej på sängen med en pläd över mej och jag hann inte med många sidor förrän jag somnade så detta får jag säkert igen när jag skall sova till natten, men då får jag väl fortsätta att läsa då.

Jag var in till Ekshärad och skulle köpa en kvällstidning, det blev även tre hudben och mazariner och ett besök hos Lotta. När jag åkte därifrån var både vi och hundarna nöjda med det vi fått i oss.

Nu sitter jag här med min virkning, jag har bara något varv kvar och sen har jag tillverkat ytterligare ett par gympadojor till en liten tjej, av garnet som blir kvar skall jag sticka en liten mössa har jag tänkt.

Funderar på om jag skall försöka göra mej en tur till Torsby imorgon, suget efter tyg vill inte släppa och så är det lite kul att gå till Kontorsspecialisten och så kunde jag ju hälsa på min syster.
Två födelsedagar är det också denna vecka, den ena blir nog en blomma, med en 12-åring som har nästan allt blir nog lite svårare men det löser sej säkert.

Regnat i stort sett hela dagen kl 17.25 +17,4 grader och det har kommit c:a 15 mm regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar