måndag 1 augusti 2011

Måndag.





Först av allt måste jag berätta att jag har skördat mina första tomater idag. Jag tycker att det är lite sent men nu är de i gång. Härligt att kunna ta sej en solvarm tomat på morgonkvisten och även annars också.





Idag har jag lyckats fördriva tiden mad att inte göra någonting, jag har bara "ränt" omkring, först var jag till Eva och visade en liten gympadoja och undrade om hon hade lite vitt garn, sen in hos Marianne och Bo för att kolla att allt var bra med dem. Blommorna på kyrkogården skulle vattnas och i samma veva kom jag på att jag inte sett Siv på en vecka så där rastade jag en stund med prat och glass. Jag har faktiskt kokat potatis och så blev det matjessill och gräddfil, enkelt och gott. Sist av allt har jag varit in hos skåningarna en sväng. Det verkar inte vara någon sak att fördriva tiden.

Ursäkta, jag var tvungen att göra ett avbrott i mitt skrivande för helt plötsligt får jag främmande, systerson med dotter, tjej och en svart pudel. Mycket trevligt, det blev kaffe och Lotta o Eilert dök också upp.

Varmt även denna dag kl 21.15 +22,1 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar