fredag 4 oktober 2013

Fredag


Det är vrångt ibland. Jag håller på att sticka en tröja och har första ärmen strax klar så upptäcker jag att det är ett det är lite fel på garnet som jag inte upptäckt förut, garnet är naturfärgat och svart men den har blivit grått på ett ställe som jag inte sett och till allt elände så var sista nystanet ett annat färgbad jag som brukar vara så noga med att se efter detta. I går tog jag "binninga" banderoller och garnnystan med mej till ICA där  jag köpt garnet, och naturligtvis fanns det inget kvar av rätt färgbad så nu får jag kolla i Torsby om de har det har jag svårt att tro, skit för fram- och bakstycke och en ärm är inte mycket att ha men det blir väl några raggsockor, kanske det blir som Kejsarens nya kläder, ingenting, hamnar bland soporna.

I alla fall så känner jag mej bättre, redan i går kändes det bra så jag har fullgjort de ålägganden som jag fick av sjukgymnasten och på måndag är det dags för återbesök, hoppas att hon blir nöjd med mej.

I dag har Sigge varit här, efter promenaden hämtade jag honom och han blir så glad, i dag öppnade jag bakluckan innan han kom ut och det är inga funderingar utan han sitter där bak utan tillsägelse. I dag visade han intresse för djuren här ute, förut har han inte tittat åt dem men idag låg han här ute och förflyttade sej lite i taget, jag iakttog honom till slut gick han stolt fram till körsbärsträdet nosade lite och lyfte på benet stolt som en tupp, tvärvände och kom tillbaka, då var han mindre än fem meter från djuren.

I kväll ska jag nog bara se på Skavlan,  jag är trött på Dobidoo och börjar nog läsa en ny bok i stället, i morgon om jag har lust tar jag Siv med mej till Torsby en sväng och kanske kika på lite garner så klart.

Fint väder klockan 19.05 +6,9 grader, det blir nog Brittsommar.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar