tisdag 3 september 2013

Tisdag


Tänk att jag två morgnar på rad har vaknat och känt arbetslust. En liten känning hade jag nog redan på söndag kväll för då plockade jag fram köksgardiner. I går förmiddag började jag med köksfönstren, strök gardinerna och hängde upp, köksmattan åkte ut och moppen fram, så gott när det känns lite roligt. I morse blev det vardagsrummets tur med fönsterputs och byte av gardiner och nu hoppas jag att lusten finns kvar även i morgon så att jag kan göra klar fönstren men det blir inga fler gardinbyten nu.

Jag har gillestugan, tvättstugan och ett sovrum i källarplan som också behöver en riktig genomgång och det ska bli gjort det också men inte allt på en gång.

I går förmiddag ringde kusin och beklagade sej för att hon inte kunde komma fram på Vårdcentralens telefon för hon ville ha ett provsvar men allt var så besvärligt så jag frågade om hon ville att jag skulle ringa, ja, om du kommer fram så, fick jag till svar. Jag ringde och träffade en trevlig sköterska som kunde meddela att provet var bra, men patienten var inte nöjd utan hon sa att det har hon hört så många gånger och det hjälpte inte henne. Vad gör man? I all röran frågar Lotta hur mitt eget värde på mitt fasteprov var, och sanningen ska fram, jag har totalt glömt mej själv, men nu vet jag, jag har inget förhöjt blodsocker eller diabetes, så underbart.

Jag har köpt mej två höstastrar idag,1 vit och 1 rosa får se vad jag ska göra med dem och blommorna på kyrkogården börjar bli utblommade så jag har funderat på att köpa bollkrysantemum och sätta dit i stället det får bli ett besök hos Granngården för de säljer visst 2 stycket till ett bra pris.

Vilka underbara dagar vi har men nu kommer risken för lite frost men dagarna är vackra, klockan20.50 +15,6 grader.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar