onsdag 11 september 2013

Onsdag


Trots att det lovades lite regn i dag har det bara kommit några få droppar och nu på eftermiddagen kom solen tillbaka och det är vackert som vanligt får jag säja.

Det tassade in en liten Jack Russel till mej i morse också, idag hade han en leksak med sej till sängen men det blev inget leka av för jag har sovit så dåligt inatt och ville inte stiga upp. Den dåliga nattsömnen tog jag igen vid lunch, det blev en stunds vila i soffan.

Jag köpte mej en bytta av bleckplåt eller zink, jag vet faktiskt inte vad det kallas nu för tiden men jag använde den till att plantera lite höstfägring i, jag menade mej till skogen igår för att se om jag hittar lite trägrenar och annat som man kan lägga tillsammans med blommorna i byttan. Det är väl konstigt att jag som är ledig varje dag lyckas få förhinder så där utan vidare och inte kunna göra det som jag menat mej.

Men det blev en bra dag i går ändå, jag fick tid att besöka min kusin O och hans fru och det var på tiden för vi kom fram till att vi inte träffats sen jag var dit och hade semlor med mej.

Jag blev påmind om att förmiddagskaffet på församlingshemmet börjar i morgon, jag har inte bestämt mej riktigt om jag ska dit men kanske för det är trevligt.

Lille Bosse var inte alls så intresserad av att följa med husse hem i kväll och när han till slut blev till reds smet han under verandan, det är mycket trångt men han kom både in och ut, undrar om grannens katt satt därunder, ingen som vet.

En ganska bra dag vädermässigt, klockan 19.30 +16,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar