fredag 20 september 2013

fredag


Nu är det helg igen och vackert väder, det kan ju inte vara bättre. Jag har haft en mellandag igen, i går när jag har gjort mina gymnastiska övningar åkte mattorna ut och det blev en bättre veckostädning nu än de senaste veckorna. Det är minsann inte varje vecka som jag vaskar av golven, däremot får dammsugaren komma fram ganska ofta, men visst är jag riktigt nöjd och belåten när golven är nytvättade och det doftar rengöringsmedel.

I går kväll monterade jag ihop en flicktröja men den blev inte riktigt färdig för jag hade inga knappar som passade, i kväll blir det prinsessan Estelles kofta som ska sys ihop, det får bli en sak per kväll och så lite sticka emellanåt. Jag har varit slarvig under sommaren och bara stickat på och sen har delarna blivit liggandes i en korg, nu ska detta rättas till.

En promenad i solskenet var fint  i dag, jag träffade grannen Siv och Ida W och det blev en pratstund vid brevlådorna, jag försöker att tänja ut lite på promenaderna så att de blir lite längre men jag ska försöka hålla mej till tiden som jag blev ordinerad, lite spännande att se om det blir någon förändring.

När jag helghandlade idag var jag aningens hungrig och allt såg så gott ut i charkdisken så det blev lite mer än jag tänkt mej men det går säkert åt. I morgon ska jag laga risotto med svamp och broccoli en liten vegetarisk rätt som är riktigt god med en fräsch sallad till.

Nu blir det soffan med TV och handarbete, underbart höstväder har vi ju och klockan 19.05 +10,3 grader får nu se hur det går med blommorna för det har lovats nattfrost. Jag täcker inte över blommorna för jag tycker att naturen ska ha sin gång, fryser det ner så är det dags att ta bort växterna, jag får vara utan ett tag innan riset ska pynta mina lådor och krukor. God kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar