söndag 22 september 2013

Söndag


Äntligen har det blivit söndageftermiddag, förmiddagen tillbringade jag ute timmerstugan med att paketera köttfärs och sätta "adresslappar" på. Det är Lotta o Eilerts kött och hon har jobbat och stått i så jag unnade henne att få en sovmorgon och att hon kunde ta hand om både sej själv och hundarna.

Själv har jag planerat att gå på 10-års kalas, Ngoan hade födelsedag i torsdags och han har sitt kalas i dag men jag kände att tiden inte skulle räcka till så ringde återbud och jag ska gå dit en annan dag och gratulerar.

Jag sköter mina gymnastiska övningar dagligen och i dag blev det en eftermiddagspromenad med sällskap av grannfrun. Nu är jag nyduschad och håret är tvättat och nu ska jag njuta av det sista av helgen.

Jag är klar med de små barntröjorna som legat en längre tid och nu är det tre tofsar som Emma lovat mej att göra och så ska jag köpa knappar, riktigt skönt att detta blev klart.

Jag fick hästbesök i går, Olly och Ida var ute på promenad, hon är så vacker. Det är djurrikt här hos mej ibland, igår morse låg en död snöskata på trappen,  den har säkert flugit in i glasrutan och senare var det en liten svart spaniel här och gjorde ett race på gräsmattan.

Och fortfarande vackert väder men det har kommit lite regn i natt, klockan 17.40 + 14 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar