tisdag 25 juni 2013

tisdag


Dagen började bra, fram på förmiddagen när jag vattnat i växthuset och plockat lite ogräs så startade jag gräsklipparen. Det flöt på perfekt men för ovanlighetens skull sparade jag gräsmattan framför huset och tänkte ta den sist, men då hände det, motorn surrade i gräsklipparen med hur jag än la i växlar kom jag ingenstans, pedalen fungerade inte så efter att Eilert bogserat mej till garageinfarten står nu skrället i garaget isärplockad och nu får vi se hur det går. Synd att jag inte klippte framför huset i den ordning jag brukar för nu är det inte vackert.

Dagarna sen sist har flutit på som vanligt, inga större saker har hänt. I söndags blev jag bortbjuden till grannfrun på mat så jag har inte ätit hemma just någonting, tur att man kan frysa in.

Sigge, Emma och Fredrik kom hit en stund förut, de har varit med Sigge så han fått bada, han var pigg som en lärka och ville gärna leka. Emma har fotograferat honom vid sjön och hon tar så fina bilder med sin kamera.

På torsdag kommer Sigge hit och skall tillbringa en vecka här hos mej när övriga familjen åker iväg på en solresa, vi ska väl göra några utflykter så att han får bada och så blir det säkert en tur till Segenässätern om vädret tillåter.

Jag tycker att vädret är behagligt som det varit de senaste dagarna för jag gillar inte när det blir för varmt och nu klockan 20.10 +18,8 grader och inne på verandan är det +22 grader.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar