söndag 9 juni 2013

Söndag


Jag har haft en lugn fin helg med mycket läsande, men först i går förmiddag klippte jag klart gräset förutom slänterna som jag inte klarar av och så är det till att vattna rejält när det är så här fina dagar.
Jag var till Pettergårds också i går och lämnade tillbaka böckerna som jag lånat och fick med mej 2 andra hem istället.

Eftersom jag ligger lite lågt med stickandet nu så njuter jag verkligen av att ligga raklång i altansoffan eller krypa upp i korgstolen och bara ge mej hän i böckernas värld.

Det tornar upp sej mycket fula moln och det här går väl aldrig bra utan att det blir ett oväder, hoppas hästflickorna hinner göra en runda och hem igen innan det brakar löst. Det är riktigt mysigt när Ida kommer med sina hästar och vänner idag var jag inte beredd med socker i fickan det får bli nästa gång de kommer förbi.
I morgon kommer jag nog att göra säsongens sista resa till Risberg, jag har bestämt mej för sommardahlior och så blir det eventuellt begonior till kyrkogården, jag får ju se vad som finns kvar.

Jag tyckte med se en tomatblomma som knutit ihop sej och jag tror att det fanns ett ämne till en liten tomat, sånt blir jag glad över, även den svarta vallmon har en stor knopp.

Den här veckan ska jag försöka bli klar med plantering, jag har inte lovat bort med något förrän fredag och lördag.

Nu börjar det regna så smått klockan är 19.40 +15,8 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar