lördag 22 juni 2013

Midsommardagen


Snart är midsommarhelgen över och sen blir det hela veckor fram till jul förutom helgafton vid Allhelgona. Vädret har ju inte varit det allra bästa och här har det kommit 18 mm sen igår kväll.

Jag är så mätt, i går kväll var det sillar, lax och grillat hos svåger och svägerska  och gemensamma bekanta, + jordgubbar och grädde och därefter jordgubbstårta och kaffe och med plädar och kamins hjälp kunde vi sitta i deras paviljong hela kvällen. Det var mysigt.

Det har varit kalas i dag också, kusin och jag var bjudna till kusins bror och hans familj, massor av mat, efterrätt och kaffe så just nu skulle det inte sitta fel med en liten lur men jag får försöka hålla mej vaken någon timme till.

Nu hoppas jag att semestervädret infinner sej och att jag kan fortsätta med målning igen, timmerhuset ska rödfärgas, gavlarna på huset behöver målas och hängrännorna och taket som skulle åtgärdas, å fy så kostsamt, det får bli lite i taget för jag vill ju måla och tapetsera om inomhus också. Och när jag ändå håller på så kan jag erkänna att jag fortfarande skulle vilja ha en gammal rottingmöbel med glasbord till uterummet.

Oj nu blev jag så arbetsam av mej så nu får jag plocka fram stickkorgen och göra några varv och vänta på att det fina vädret ska komma tillbaka.

Klockan 19,25 + 15,4 grader och mulet, riktigt tråkigt egentligen och i morgon är det en oplanerad söndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar