måndag 17 juni 2013

Måndag


Solen skiner idag igen, jag var lite trög innan jag orkade stiga upp och raka vägen in i duschen för jag hade tid för massage kl 11.30. Men innan var det ju frukost och så vattnade jag i växthuset för jag vill inte lyfta vattenkannor efter att jag fått behandling.

Så var det ju det här med pengar, som vanligt har jag inga kontanter så ett besök på bankomaten och gjorde som jag alltid gjort och som så tydligt visas, men jag fick inte in kortet, jag tittar på beskrivningen och försöker en gång till men ingenting händer, jag vänder på kortet med visamärket uppåt och då försvann kortet och efter en stund kunde jag skriva i beloppet och pengarna kom ut. Ajaj Nordea ni måste ändra informationen.

Detta gjorde att jag kände mej lite svettig när jag kom till Friskfaktorn, men så underbart med massagen och det gör ont/gôtt på samma gång, tack Cristina. I eftermiddags har jag varit snäll mot kroppen och vilat samt varit uppe och rört på mej och det känns bra kanske med en aning träningsvärk.

Tänk att vi är inne i midsommarveckan, några dagar till och så kommer mörkret smygande igen, jag förstår inte vart tiden tar vägen, om det funnes en knapp att trycka på och stanna upp tiden och normalt sommarväder någon extramånad skulle vara en önskedröm.

I dag fick jag en bok på posten ,Nattvägen av Kristin Hannah så den får bli min midsommarlitteratur och strömräkning från Fortum som gjorde mej nöjd och belåten.

Klockan 19.10 +20,3 grader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar