torsdag 28 februari 2013

Torsdag


I går tänkte jag mej att bara göra en liten visit in till samhället och så skulle kusin och jag luncha på Värdshuset vilket vi gjorde, riktig hemlagad husmanskost fick vi, panerad torsk med potatis, spenatstuvning, skirat smör och en annan god varm sås och efter detta kaffe och bananstubbe. Jättegott! Sen blev det handla av och det ena med det andra gjorde att tiden rann iväg så när jag kom hem har det börjat svalna av ute på balkongen. Jag fick lov att montera ihop en tröja och sticka halskant istället så nu är detta gjort.

I dag har jag haft en bra dag, vi var 4 damer som åkte iväg till Församlingshemmet på 11-kaffe, det är så trevligt, i dag bjöds det på en god smörgås kaffe och kaka samt underhållning av Sweet Combo allt får man för tjugo kronor.

När jag kom hem blev det klädbyte och ut på balkongen med pläd och bok, det var så skönt till att börja med men efter en stund började det blåsa lite kallt så jag flyttade ut på altanen, solen sken även där och det var varmt och skönt och jag hörde hur blåsten ven utanför glasen.

Nu är det kvällen och strax dags för Rapport och Antiktundan och ev Plus eller Eldsjälsgalan.

Kl 19.30 +3,4 grader det var länge sen.







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar